Utbildningar

Kommande utbildningar

UCM Basic At Home – Stads- och centrumutveckling på hemmaplan

Vi förpackar vårt utbildningsprogram och kommer till din stad. Egna interna utbildningar innebär att det blir mer kostnadseffektivt (inga rese- och hotellkostnader) och tidsbesparande. Vi skräddarsyr innehållet efter era specifika önskemål och förutsättningar. Det finns många fördelar med att erbjuda alla intressenter i en stad en gemensam utbildning vid ett specifikt tillfälle. Alla får samma kunskapsbas samtidigt och centrumutvecklingsarbetet får en ”kick-start” som sparar mycket tid! Kontakta oss gärna för offert och referensstäder.

Läs mer här om utbildningen här

För mer information:

Tomas Kruth, utbildningsansvarig UCM
0708-31 71 48
tomas.kruth@rsd.se

Marlene Hassel, kurssamordnare UCM
0706-57 52 99
marlene.hassel@svenskastadskarnor.se

Vi arbetar kontinuerligt med att erbjuda ett brett utbud av utbildningar inom centrum- och platsutveckling. Utbildningar som är öppna för alla, men så klart med förmånliga kursavgifter för våra medlemmar.

Några av utbildningarna är särskilt inriktade för centrum- och platsutvecklare, cityledare och centrumledare. Andra utbildningar vänder sig till dig som är verksam hos någon av stadskärnans intressenter, till exempel som styrelseledamot i en citysamverkansorganisation.

Sveriges centrum- och platsutvecklare är samarbetspartner i utformandet av UCM-utbildningar (Urban Centre Management) tillsammans med Svenska Stadskärnor. Ovan ser du nuvarande utbud av utbildningar.