Evenemang

Kommande evenemang

Citygroup

2024.10.01 | 10:00 - 17:00

Boka redan in 1 oktober nu i kalendern! Då är det dags för ännu en Citygroup-träff på flera platser i vårt avlånga land [...]

Stad i ljus

2024.12.11

Välkommen till en konferens om strålande stadsutveckling med lysande exempel och ljusvandring i Stockholms city! [...]

Årskonferens i Falun

2025.03.20 - 2025.03.21

Boka redan nu in 20-21 mars 2025 i din kalender! Då går vår årskonferens av stapeln och vi är mycket glada att berätta [...]

Vi på Sveriges centrum- och platsutvecklare arrangerar eller är delaktiga i flera aktiviteter som riktar sig till våra medlemmar. Varje vår arrangerar vi en årskonferens som förläggs till olika platser i landet och innehåller intressanta studiebesök, aktuella teman och goda möjligheter till erfarenhetsutbyte. Detta är alltid en av årets absoluta höjdpunkter tycker vi!

Vi anordnar även flera digitala mötesplatser för våra medlemmar där både nätverk och kunskap ligger i fokus. Dessutom arbetar vi även med seminarier under Almedalsveckan i samarbete med Svenska Stadskärnor, Svensk Handel, Visita och Fastighetsägarna.

Som om inte det vore nog, så arrangerar vi också Citygroups i samarbete med Svenska Stadskärnor. Citygroups är regionala nätverksmöten som arrangeras två gånger per år där vi samlas för att diskutera teman och hjälpa varandra att komma framåt.

Ovan hittar du aktuella konferenser och evenemang som vi arrangerar själva eller är delaktiga i.

Hoppas att vi ses!