Snart utses vinnaren av Årets Centrumutvecklare 2024

Nu är det inte långt kvar innan vi vet vem det är som tar hem utmärkelsen Årets Centrumutvecklare 2024!  Johan Jönsson från Hässleholm, Charlotte Svärd från Kristianstad och Aljoša Lagumdžija från Södertälje väntar spänt på vem som kommer att ropas upp som mottagare av den fina utmärkelsen på banketten på Svenska Stadskärnors årskonferens i Malmö 21 maj. Vi har tagit en lite temperaturmätare hos finalisterna för att se hur de tänker kring sin finalplats.

Johan Jönsson
Det känns helt fantastiskt och man är både rörd och stolt. Ett bra kvitto på att man jobbar på ärt håll och att all den tiden man läger värdesätts. Har även märkt att median kring nomineringen har lyft mig i minyrkesroll och fler fått upp ögonen för vår organisation i Hässleholm.

Charlotte Svärd
Nomineringen har betytt jättemycket för mig, den har fått mig att stanna upp och ta in. En fantastisk bekräftelse på att vi gör ett bra jobb och det känns fint i hjärtat. Men också att vår komplexa roll lyfts upp och uppmärksammas. Alla vi centrumutvecklare axlar en tuff roll som stundvis kan kännas övermäktig och svår. Det är därför sådan glädje när man lyckas med sina projekt & mål och får bli nominerad till detta ärofyllda pris. För med nomineringen har det också blivit en ännu starkare vi-känsla, mer energi i möten och en härlig känsla att allt hårt arbete i teamet lett oss hit. Med andra ord superglad & stolt!

Aljoša Lagumdžija
Att bli nominerad och vara en av finalister i utmärkelsen Årets Centrumutvecklare är en stor ära och en bekräftelse på det hårda arbete som har utförts här i Södertälje av ett dedikerat team. Det är en fin känsla att se att våra insatser uppmärksammas inom branschen i ett sådant positivt sammanhang, jag är naturligtvis stolt och glad.

Vi önskar alla finalister stort lycka till!