Nu är finalisterna till Årets Centrumutvecklare 2024 utsedda

Johan Jönsson från Hässleholm, Charlotte Svärd från Kristianstad och Aljoša Lagumdžija från Södertälje. Där har ni trion som nu är utsedda till finalister i den åtråvärda utmärkelsen Årets Centrumutvecklare 2024. De tre finalisterna tillkännagavs under Sveriges centrum- och platsutvecklares årskonferens i Halmstad 11 april.

– Även i år har vi i juryn haft ett svårt arbete att välja ut de tre finalisterna som nu går vidare i tävlingen om Årets Centrumutvecklare 2024. Vi har fått in många bra nomineringar från representanter i kommuner, fastighetsägare eller branschkollegor runt om i landet på personer som de vill lyfta och som alla gör stordåd på sina platser. Nu är de tre finalisterna utsedda och vi ser fram emot Svenska Stadskärnors årskonferens i Malmö den 21 maj där vinnaren utses, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges centrum- och platsutvecklare och ordförande i juryn för Årets Centrumutvecklare.

Information om utmärkelsen
Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum.

För mer information kontakta:
Marlene Hassel, ordförande Sveriges Centrumutvecklare, 0706-57 52 99 eller ordforande@sverigescentrumutvecklare.se

Johan Jönsson, verksamhetsledare/Platsutvecklare Hesslecity Hässleholm, 0733-60 00 90 eller johan@hesslecity.com

Charlotte Svärd, verksamhetsledare Kristianstad Citysamverkan, 0734-28 07 82 eller charlotte@kristianstadcity.se

Aljoša Lagumdžija, VD Södertälje City, 0707-76 31 62 eller aljosa@sodertaljecity.se