De tre finalisterna till Årets Centrumutvecklare 2022 är utsedda

Du kanske också vill läsa..

Tobias Ahlstedt, Pia Sandin och Nils-Petter Nilsson är finalister. 

Vi på Sveriges Centrumutvecklare lyfter gärna våra medlemmar på olika sätt. Ett av sätten är att vi varje år delar ut priset Årets Centrumutvecklare. Nu står det klart vilka de tre finalisterna är till den ärofyllda utmärkelsen för år 2022. Finalisterna är en stark trio bestående av Tobias Ahlstedt från Västervik, Pia Sandin från Malmö och Nils-Petter Nilsson från Växjö.

– Det är jätteviktigt att hylla de som dagligen jobbar med att utveckla platser runt om i landet och varje år får vi in många nomineringar från städer i olika storlekar. Det är verkligen imponerande att se all kompetens som finns i hela landet, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare och jurymedlem.

De tre finalisterna får nu spänt vänta ett tag till vinnaren utses på Svenska Stadskärnors årskonferens i Östersund den 18 maj.

– Alla tre finalisterna är egentligen redan nu vinnare och vi kan bara gratulera städerna som de är verksamma i. Vi ser med spänning fram emot utdelningen av utmärkelsen, fortsätter Marlene Hassel.

Information om utmärkelsen

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum. Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.

 

För mer information kontakta:

Marlene Hassel, ordförande Sveriges Centrumutvecklare, 0706-57 52 99 eller ordforande@sverigescentrumutvecklare.se

Tobias Ahlstedt, 0490–875 28 eller tobias.ahlstedt@vastervik.com

Pia Sandin, 0733-30 70 15 eller pia.sandin@malmocity.se

Nils-Petter Nilsson, 0733- 68 32 00 eller centrumledare@vaxjocity.com