Studiebesök Malaga

2023.10.26 - 2023.10.28

INSPIRATIONS- OCH STUDIERESA TILL MALAGA – EN AV EUROPAS MEST EXPANSIVA REGION
2011 började Malaga förändras på ett sätt som aldrig tidigare skådats, något som också fick internationell uppmärksamhet. Hela staden var som ett stort ”renoveringsobjekt” med målet att skapa en modern stad för den moderna människans behov av överlevnad. Stadsplanerarna förstod vikten av att nätverka, samverka och samarbeta med andra människor. Den insikten har varit vägledande i den omfattande transformationen som Malaga gått igenom för att skapa försörjning, förflyttning och platser för digitala och fysiska möten dygnets alla timmar.

På denna resa träffar vi representanter från stadens aktörer, fastighetsägare, mäklare, projektledare och branschkollegor som berättar om Malagas mångfasetterade förvandling. Vi får ta del av deras arbetssätt och samverkan kring besöksnäring, karnevaler, stadsfester, kvällsekonomi med mera.

KULTURELL STADSVANDRING MED GUIDE DÄR VI BESÖKER:
• SOHO – från slumområde till Hipster
• Paradgatan Larios
• Hamnområdets utveckling
• Saluhallen och attraktiva torg
• Destination Malagasbesöksnäring och kvällsekonomin
• Karnevaler och stadsfester

FAKTA
Lunch-lunch 26-28 okt 2023 med möjlighet att förlänga vistelsen på egen hand.

MÅLGRUPP
Centrum-, plats- och stadsutvecklare, cityledare, representanter från kommuner och näringsliv, fastighetsägare, centrumföreningar eller bolag, krögare, handlare med flera som arbetar med platsutveckling.

PRIS
För medlemmar i Svenska Stadskärnor och Sveriges centrum- och platsutvecklare: 6 995 kr
Övriga: 9 995 kr. Moms, resa och boende tillkommer.
I priset ingår reseledare, guidade stadsvandringar, tre luncher och en gemensam middag. Vi kommer att föreslå tips på hotell och flygbolag inom kort.

INTRESSEANMÄLAN SENAST 15 MAJ
För att kunna planera vidare behöver vi din intresseanmälan senast 15 maj. För att genomföra resan bör vi vara 15 deltagare.
MAILA TILL: Marlene Hassel ordforande@centrumutvecklare.se eller Lotta Engvall lotta.engvall@svenskastadskarnor.se