« Alla Evenemang

Välkommen på vår årstämma

8 juni 2020 - 8 juni 2024

På grund av rådande situation beslutade vi att ställa in vår årskonferens med tillhörande årsstämma som skulle skett i Uppsala i mars.

Styrelsen har beslutat att vi istället kommer att genomföra årsstämman digitalt, genom att använda oss av Zooms videolösning. Detta betyder att du via en länk kommer att kunna delta i mötet direkt. Flera punkter kommer att beslutas på mötet, därför är det viktigt att närvara med representanter/medlemmar som har behörig rösträtt. Mötet sker den 3 juni kl. 15- ca 17.

Under mötet kommer vi också att dela ut den åtråvärda utmärkelsen Årets Centrumutvecklare 2020 – det är något som du inte vill missa!

Vi kommer att behöva din förhandsanmälan för att kunna upprätta en röstlängd inför mötet. Du hittar länk till anmälan längst ner på sidan. Vi behöver ha din anmälan snarast, dock inte senare än fredag 29 maj.

Endast anmälda och betalande medlemmar kommer att få den slutgiltiga inbjudan via Zoom. Har du ej fått någon faktura angående årets medlemsavgift eller om du har några andra frågor med anledning av ditt medlemskap hos Sveriges Centrumutvecklare kan du kontakta Stefan Nygren. Du hittar kontaktuppgifter till honom när du klickar dig vidare på länken nedan.

Delar av nuvarande styrelsen samt vår ordförande Marlene Hassel kommer att befinna sig på Dahls hotell i Löddeköpinge där stämman kommer att sändas från. Där kommer de att leda oss genom mötet.

Med vänlig hälsning
Styrelsen i Sveriges Centrumutvecklare

Detaljer

Börjar:
8 juni 2020
Slutar:
8 juni 2024
Evenemang Kategorier:
, , , , ,