« Alla Evenemang

Hanna vann den åtråvärda titeln

6 september 2019 - 6 september 2027

Den 22 maj stod Hanna Candell från Helsingborg som segrare i Årets Centrumutvecklare inför hundratals personer på Svenska Stadskärnors årskonferens i Linköping. En upplevelse som hon beskriver som helt galet häftig.

– Jag var så nervös dagarna innan så jag tror inte att jag egentligen tog in så mycket av konferensdagarna men det känns verkligen helt fantastiskt att ha vunnit men också lite överväldigande, säger hon några veckor efter själva utmärkelsen.

När man frågar Hanna varför hon tror att hon vann priset funderar hon en stund innan hon nämner engagemang och viljan att få med så många som möjligt på tåget som en stor faktor. Och hon märker redan att utmärkelsen gett effekt i arbetet på hemmaplan.

– Allt vi jobbar med har tagit ytterligare fart sedan den 22 maj. Det är jättemånga som gratulerat mig och vi har även fått in nya medlemmar både på handlar- och fastighetsägarsidan som inte varit med innan vilket är otroligt roligt. Utmärkelsen har gjort att vi fått en uppmärksamhet på ett helt annat sätt och det kommer att bana väg framåt för oss, säger Hanna.

Förutom äran och en statyett vann Hanna även ett pris på 10 000 kr som ska användas till egen förkovring inom området stadsutveckling. Hanna är inte helt säker på hur hon ska använda vinstpengarna men har lite funderingar.

– Jag tror att det kommer bli en utbildning av något slag, men jag har inte helt bestämt mig än, säger hon.

Detaljer

Börjar:
6 september 2019
Slutar:
6 september 2027
Evenemang Kategorier:
, , ,