« Alla Evenemang

De tre finalisterna till Årets Centrumutvecklare 2021 är utsedda

15 april 2021 - 15 april 2028

Årets Centrumutvecklare är en utmärkelse som tagit allt mer plats i vårt avlånga land de senaste åren och i år gjordes nomineringsförfarandet med en liten twist. I mitten av mars utsågs hela tio kandidater i ett första skede. Nu står det klart vilka de tre finalisterna är som går vidare i tävlingen. Det är Calle Hedman från Östersund, Caroline Wallin från Borås och Lisa Söderholm från Kalmar.

– Det är så imponerande att vi år efter år får in så många nomineringar från städerna och handelsplatserna runt om i landet. I år har det varit extra svårt när vi egentligen vill dela ut en utmärkelse till alla våra medlemmar för deras oerhört hårda arbete under pandemin. Men nu har vi en väldigt stark trio och vi ser med spänning fram emot utdelningen av utmärkelsen, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare som också sitter i juryn.

Calle, Caroline och Lisa får nu vänta spänt i cirka en månads tid innan de vet om de står som vinnare av utmärkelsen. Vinnaren utses på Sveriges Centrumutvecklares digitala årskonferens den 19 maj.

De övriga nominerade var Aljoša Lagumdžija, Anette Forsberg, David Nilsson, Lotta Engvall, Marcus Pallvid, Mathilda Sundberg och Woori Gennemark.

Information om utmärkelsen

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum. Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.

 

För mer information kontakta:

Marlene Hassel, ordförande Sveriges Centrumutvecklare, 0706-57 52 99 eller ordforande@sverigescentrumutvecklare.se

Calle Hedman, 0738- 15 01 13 eller calle.hedman@destinationostersund.se

Caroline Wallin, 0703- 62 67 34 eller caroline.wallin@borascity.se

Lisa Söderholm, 0735-08 70 87 eller lisa@kalmarcity.com

 

Klicka på namnen för att ladda ner bild

Calle Hedman

Caroline Wallin

Lisa Söderholm

 

Detaljer

Börjar:
15 april 2021
Slutar:
15 april 2028
Evenemang Kategorier:
, , ,