« Alla Evenemang

De tre finalisterna till Årets Centrumutvecklare 2019 är nu utsedda

6 september 2019 - 6 september 2027

Nu är det äntligen klart vilka de tre finalisterna är till den ärofyllda utmärkelsen Årets Centrumutvecklare 2019. De tre finalisterna är Hanna Candell från Helsingborg, Jimmy Ekborg från Osby och Sanna Westerberg från Halmstad som nu spänt får vänta i någon månad innan vinnaren utses.

– Det är imponerande och härligt att se att vi år efter år får in så många nomineringar på duktiga kandidater och i år är inget undantag. Det är ett mycket starkt startfält! Alla tre finalisterna är redan vinnare och vi kan bara gratulera städerna som de är verksamma i. Vi ser med spänning fram emot utdelningen av utmärkelsen på Svenska Stadskärnors årskonferens i Linköping 22 maj, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare.

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum. Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.

Detaljer

Börjar:
6 september 2019
Slutar:
6 september 2027
Evenemang Kategorier:
, , ,