« Alla Evenemang

Vi får aldrig nog av varandra

6 september 2019 - 6 september 2027

I vårt förra nyhetsbrev kunde du läsa mer om vår medlemsundersökning och hur våra medlemmar svarat kring hur de själva är organiserade och hur deras arbetssituation ser ut. I detta nummer kommer vi att berätta mer om hur medlemmarna vill att vi arbetar för att utveckla medlemskapet ytterligare.

I undersökningen kan man utläsa att den största anledningen till att vara medlem i Sveriges Centrumutvecklare är nätverket och allt som kommer kring det. Träffarna som anordnas är överlag bra men man vill gärna ha ännu mer tid att mingla och nätverka med varandra när man ses. Man är också nöjd med de avtal och förmåner som finns men man vill gärna att de syns bättre i vår kommunikation.

Man kan också utläsa att det är en kunskapstörstig skara människor som är medlemmar och att man gärna ser att vi lyfter fler goda exempel från andra platser och även andra medlemmar i vår kommunikationskanaler såsom nyhetsbrev och sociala medier. Detta är något som styrelsen kommer att arbeta in allt mer under året. För att lyckas med detta tar man också gärna in förslag på personer och platser som vi kan göra nedslag i. Mejla gärna dina förslag till info@sverigescentrumutvecklare.se.

– Det är otroligt viktigt för oss att utveckla föreningen utifrån vad våra medlemmar vill att vi ska göra. Vår medlemsundersökning gav oss stor inblick i vad som redan idag är bra men också vad som kan förbättras och vad vi har för möjligheter och utmaningar tillsammans, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare.

Tanken är att medlemsundersökningen kommer att göras med jämna mellanrum för att följa upp de insatser som görs.

Detaljer

Börjar:
6 september 2019
Slutar:
6 september 2027
Evenemang Kategorier:
, , , , ,