« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sweden Urban Arena

23 oktober 2017

Sweden Urban Arena är en nationell mötesplats där intressenter inom köpcentrum och cityhandel, detaljhandel, restauranger, stads- och platsutveckling kan mötas och nätverka, inspireras och diskutera. Dagen avslutas med galamiddag, underhållning och utdelning av branschpriser. Bl.a. NCSC Awards samt Svenska Stadskärnors utmärkelse av årets Purple Flag-område 2017. Förra året deltog nästan 500 personer och i år upprepar vi succén på nytt!

Programmet innehåller en mängd spännande talare och högaktuella ämnen. Vi kommer också att erbjuda fyra olika ämnesspår och en workshop under eftermiddagen. Det kommer att finnas möjlighet att välja just ditt intresseområde att fördjupa dig i.

Det här är en dag du absolut inte vill missa så boka in måndagen den 23 oktober i din kalender redan nu. Vi uppdaterar löpande programmet så håll ögonen öppna efter nyheter från oss!

 

Urval av talare:

  • Per Schlingmann – Framtidens attraktiva plats, våra städer och stadskärnor är i förändring
  • Sofia Kacim – Millennials, vår tids mest medvetna konsumenter, här är verktygen för att förstå dem
  • Viktoria Walldén, White Arkitekter – sociala aspekter i arkitektur och stadsbyggnad
  • Kathleen Rawson, VD Downtown Santa Monica, ”Keeping downtown everyone’s downtown”
  • Marten Sims, Happy Citys – Sättet vi designar byggnader, områden och stadssystem har en betydande påverkan på människors välbefinnande
  • Milad Mohammadi – Om drivkraft att se möjligheter istället för problem och se olikheter som våra största möjlighet
  • Pia Johnson, Selma Stad – Hur bygger man ett helt nytt stadsdelstorg i dag?

Arrangörer och initiativtagare av evenemanget är Nordic Council of Shopping Centers, Svenska Stadskärnor och Sveriges Centrumutvecklare. Tre organisationer med många års erfarenhet, beröringspunkter och gemensamma intressenter som genom Sweden Urban Arena ser möjlighet att hitta nya sätt att nätverka och samverka inom branschen och för bättre utväxling i utvecklingsprojekt över gränserna.

 

Här kan du läsa mer om Sweden Urban Arena och anmäla dig

 

Detaljer

Datum:
23 oktober 2017
Evenemang Kategori:

Plats

Stockholm