« Alla Evenemang

Nyheter

6 september 2019 - 17 september 2027

Här hittar du flera av de nyheter som vi släppt via våra nyhetsbrev eller pressutskick. Klicka på rubriken för att läsa hela nyheten.

Möt Marcus från Trollhättan

I vår medlemsundersökning skrev flera av er att ni ville få en större inblick i våra medlemmars vardag. Vilka de är och vilka frågor som är heta på just den platsen just där och då men också på ett längre stadie. Först ut i vår nya serie är Marcus Pallvid som arbetar som verksamhetsledare och centrumutvecklare på City Trollhättan. (10 september 2019)

 

Hanna vann den åtråvärda titeln

Den 22 maj stod Hanna Candell från Helsingborg som segrare i Årets Centrumutvecklare inför hundratals personer på Svenska Stadskärnors årskonferens i Linköping. En upplevelse som hon beskriver som helt galet häftig. (20 juni 2019)

 

Vi får aldrig nog av varandra

I vårt förra nyhetsbrev kunde du läsa mer om vår medlemsundersökning och hur våra medlemmar svarat kring hur de själva är organiserade och hur deras arbetssituation ser ut. I detta nummer kommer vi att berätta mer om hur medlemmarna vill att vi arbetar för att utveckla medlemskapet ytterligare. (20 juni 2019)

 

Hanna Candell utsedd till Årets Centrumutvecklare 2019

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i en stadskärna, handelsplats eller köpcentrum. Nu står det klart att Hanna Candell från Helsingborg är den lyckliga vinnaren av Årets Centrumutvecklare 2019. (22 maj 2019)

 

Vår medlemsenkät visar positiv löneutveckling

Titeln centrumledare eller centrumutvecklare är den vanligaste titeln och de flesta har en fast anställning. Det visade vår medlemsundersökning som vi gjorde vid årsskiftet. Man kan i undersökningen också se det är fler som jobbat noll till sex år än de som jobbat mer än sex år. (3 maj 2019)

 

De tre finalisterna till Årets Centrumutvecklare är nu utsedda

Nu är det äntligen klart vilka de tre finalisterna är till den ärofyllda utmärkelsen Årets Centrumutvecklare 2019. De tre finalisterna är Hanna Candell från Helsingborg, Jimmy Ekborg från Osby och Sanna Westerberg från Halmstad som nu spänt får vänta i någon månad innan vinnaren utses. (21 mars 2019)

 

 

 

Detaljer

Börjar:
6 september
Slutar:
17 september 2027
Evenemang Kategorier:
, , , , ,