« Alla Evenemang

Nu är det dags att nominera till Årets Centrumutvecklare 2020

24 oktober 2019 - 27 oktober 2022

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, ett projekt, en kampanj eller något annat arbete som faller inom ramen för centrumutveckling. Det kan vara en kollega eller någon annan som representerar en förening, ett företag eller en kommun.

Det är nu läge att nominera för 2020 och vi har stämt av med 2019 års vinnare Hanna Candell om hur det känns att ha vunnit och vilken effekt det gett. Hon skickar även med en hälsning till dig som kanske sitter och funderar om du ska nominera en person eller ej.

– Jag kan knappt beskriva med ord hur stolt och lycklig jag känner mig över det här priset. Jag är fortfarande helt rörd! Det har uppmärksammats både lokalt och nationellt vilket har satt fokus på vårt viktiga arbete med stadskärnan i Helsingborg. På hemmaplan har vi fått ännu fler engagerade samarbetspartners än tidigare samtidigt som jag har haft förmånen att åka runt till andra städer och berätta om Helsingsborg City.

Så in och nominera era stjärnor på hemmaplan – det kommer ge dem deras livs boost både personligen och för samverkansarbetet i er stad.

Läs mer och nominera här

Detaljer

Börjar:
24 oktober 2019
Slutar:
27 oktober
Evenemang Kategorier:
, , , ,