Hitta Evenemang

Evenemangsvynavigation

Kommande Evenemang › Föreningen

Vi är det ledande personliga branschnätverket för yrkeskåren inom centrum-, plats- och destinationsutveckling. Som riksorganisation verkar vi nationellt, regionalt och lokalt i Sverige. Genom aktiva medlemmar i våra levande nätverk och utvecklande utbildningar skapar vi en attraktiv och stabil plattform.

Föreningen har en ideellt arbetande styrelse som arrangerar flera medlemsträffar och minst en konferens per år. Konferenserna förläggs till olika orter och innehåller intressanta besök, aktuella teman och goda möjligheter till nätverk och erfarenhetsutbyte.

Dessutom medverkar föreningen i samverkan med branschen i bland annat:
– Citygroups – regionala nätverk
– Svenska Stadskärnors årskonferens med utmärkelsen av Årets centrumutvecklare
– Sweden Urban Arena – arena för framtidens handelsplatser tillsammans med Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) och Svenska Stadskärnor.
– Almedalen – i samarbete med Svenska Stadskärnor, Svensk Handel, Fastighetsägarna och Visita
– Svenska Stadskärnors UCM Urban Centre Management – utbildningar för vår yrkeskår

Evenemang List Navigering

25 januari 2117

Här kan du läsa mer om våra stadgar.

25 januari 2217

Styrelsen 2017/2018