« Alla Evenemang

”Jag drivs framåt av att få vara kreativ”

24 oktober 2019 - 28 oktober 2022

Vi fortsätter vår resa genom landet för att visa upp alla otroliga personer som jobbar med centrumutveckling. Denna gång landar vi hos Caroline Strindlund i Kramfors.

Hon drivs framåt att få vara kreativ, både när det gäller strategiska och operativa frågor och hon gillar att jobbet är så varierande som det är. Där har ni Caroline Strindlunds egen beskrivning om vad som är det bästa med hennes jobb.

– Jag älskar att ingen dag är den andra lik och jag månar verkligen om att det ska gå bra för alla i Kramfors, säger hon.

Kramfors ligger mitt i Höga Kusten och har cirka 18 000 invånare i kommunen. Och det är just hela kommunen som Caroline arbetar med. När hon startade sitt för cirka tre år sedan hade man precis slagit ihop två föreningar och kvar var föreningen Kramfors Handel där Caroline är anställd som centrumutvecklare.

– Det är såklart både för- och nackdelar med att ha hela kommunen som arbetsfält. Jag är ensam i min roll och jag har ofta svårt att hinna med att vara överallt. Men man får ett väldigt stort kontaktnät som hjälper oerhört mycket, säger hon.

Presentkortssystemet en stor fråga

När hon får frågan vilken som är den största frågan i Kramfors just nu funderar hon en stund innan hon berättar att det är en utmaning att få fart på det presentkortsystem som man började med för cirka ett år sedan och att mycket tid läggs på det.

– Vi vill bland annat bli bättre på att nå ut till företag så att de köper det till exempel som julpresent till sina anställda. Utöver det så jobbar vi väldigt mycket med att skapa fler mysiga mötesplatser och fler upplevelser för både boende och besökare, säger hon.

Det är många som vill mycket i Kramfors men i arbetet med att skapa mötesplatser där folk kan mötas och trivas tillsammans är något som man verkligen fått med sig fastighetsägarna i.

– Vi har många aktiva fastighetsägare som hjälper mig och bidrar till att skapa trivsel. Vi är inne i en positiv spiral där det händer mycket, avslutar Caroline.

 


Extrafråga: Vad är det bästa med att vara medlem i Sveriges Centrumutvecklare?
Nätverket är det absolut bästa! Mitt jobb är mycket ett ensamjobb och jag är personligen beroende av bollandet som man behöver göra ibland. Då är det perfekt att nå ut på de olika träffarna men också i Facebook-gruppen som finns.

Detaljer

Börjar:
24 oktober 2019
Slutar:
28 oktober
Evenemang Kategorier:
, , ,