« Alla Evenemang

FINALISTERNA TILL ÅRETS CENTRUMUTVECKLARE 2020 ÄR NU UTSEDDA

25 mars 2020 - 25 mars 2030

Mitt i allt som händer runt om i världen tycker vi att det är viktigt att vi också ser positiva saker. Vi tycker att det är viktigt att hylla de som dagligen jobbar med att utveckla stadskärnor runt om i landet – våra centrumutvecklare. Nu står det nämligen klart vilka de tre finalisterna är till den ärofyllda utmärkelsen Årets Centrumutvecklare 2020. Finalisterna är en stark trio bestående av Maria Fors från Västerås, Ann-Louise Bolin från Sölvesborg och Ulrika Abrahamsson från Åmål. De får nu spänt vänta i någon månad innan vinnaren utses.

– Det är så imponerande att vi år efter år får in så många nomineringar från städerna eller handelsplatserna på duktiga och kompetenta kandidater. Alla tre finalister är redan vinnare och vi kan bara gratulera städerna som de är verksamma i. Vi ser med spänning fram emot utdelningen av utmärkelsen som sker senare i vår, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare.

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum. Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.

För mer information kontakta:

Marlene Hassel, ordförande Sveriges Centrumutvecklare, 0706-57 52 99 eller ordforande@sverigescentrumutvecklare.se

Maria Fors, 070-532 53 30 eller maria.fors@vasterascity.com

Ann-Louise Bolin, 0456 81 60 66 eller ann-louise.bolin@solvesborg.se

Ulrika Abrahamsson, 0532-174 45 eller ulrika.abrahamsson@amal.se

 

Bilder på de nominerade: 

Maria Fors

Ann-Louise Bolin

Ulrika Abrahamsson

Klicka på namnen för att ladda ner bild.

Detaljer

Börjar:
25 mars 2020
Slutar:
25 mars 2030
Evenemang Kategorier:
, , , ,