« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Cityledare, Göteborg

30 oktober 2018 - 12 november 2018

Älskar du Göteborg och vill ta emot priset för årets stadskärna?

Hörde vi ett ja? I så fall är vi glada att få presentera denna unika möjlighet att ta på sig ledartröjan som Cityledare i den helt nybildade organisationen Göteborg City ideella förening. Organisationen är ett samarbete mellan Göteborgs stad, fastighetsägare och handel med ambitionen att utveckla Göteborg Citys attraktionskraft för göteborgare, turister och företag. Och ett självklart mål i detta är att Göteborg utses till Årets Stadskärna.

Vad innebär då jobbet som Cityledare?

Som Cityledare kommer du agera samordnare och driva de frågor där det finns ett gemensamt intresse bland parterna i enlighet med styrelsens prioriteringar. Det innebär konkret att främja samverkan, skapa samsyn och förståelse samt undersöka förutsättningar och driva frågor som gagnar Göteborg Citys attraktivitet. I uppgiften ingår även att lyssna in och identifiera behov hos föreningens parter. Du driver en sammanhållen och ändamålsenlig samverkansorganisation för strategiska utvecklingsfrågor i stadskärnan. Uppdraget innefattar också att skapa en långsiktig, gemensam och förankrad målbild för utvecklingen av Göteborgs City och dess varumärke.

För att trivas och glänsa i den här rollen tror vi att du ser fram emot att leda diskussioner, förhandlingar och förankringsarbeten om utvecklingsprojekt i city. Du är en naturlig relationsskapare som gillar och att möta alla olika aktörer som berör Göteborgs city och skapar engagemang genom att både agera pådrivare och inspiratör. Vidare är du en nyfiken omvärldsbevakare som hittar goda exempel från andra städer och verksamheter.

Exempel på aktuella områden som kan behöva utvecklas och samordnas:
• Driva frågan om en gemensam vision för utveckling av city
• Utveckla stråk- och platsstrategier inklusive upprustning av gator och torg
• Ingå i olika grupperingar där samordning av tillgänglighetsfrågorna hanteras
• Trygghets- och säkerhetsfrågor
• Underhåll och renhållningsfrågor
• Kvällsekonomin (Purple Flag)

GÖTEBORG CITYS FÖRVÄNTNINGAR
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller av uppdragsgivaren bedömd motsvarande yrkeslivserfarenhet. För att komma till din rätt har du minst fem års relevant erfarenhet som exempelvis city/centrumledare eller projektledare för näringslivs- och stadsutvecklingsfrågor inom offentlig sektor, eller så har du arbetat inom en idédriven organisation med kunskap om besöksnäring, etableringsfrågor, marknadsföring och stadsplanering.
Du behöver också ha erfarenhet och/eller förståelse av politiskt styrd verksamhet samt näringslivets förutsättningar, specifikt vad gäller fastighetsägare och handel. Eftersom jobbet bland annat innebär att stå upp och förklara beslut och prioriteringar samt skapa förståelse och målorientering inom ramen för det, krävs en god ledarskapsförmåga. Som cityledare har du också en mycket god samarbetsförmåga för att samla och skapa förståelse för minsta gemensamma nämnare, mobilisera, medla och driva på för det som gagnar aktörerna inom samverkan. Du är också en mycket skicklig kommunikatör och känner dig bekväm med att uttrycka dig på svenska såväl som på engelska i både tal och skrift. Slutligen är du en trygg självständig ledare med god ekonomisk förståelse som är van vid att driva arbete i projektform och som kan strukturera, leda och följa upp projekt.

GÖTEBORG CITY ERBJUDER
Göteborg City har en ambitiös målbild för framtiden och som cityledare har du fantastiska möjligheter att påverka och bidra till en positiv utveckling för Göteborgs Stadskärna!

ANSTÄLLNINGSFORM
Tjänsten kan vara en tillsvidare anställning alternativt ett konsultuppdrag.

FORMELL ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE, om du vill göra en förutsättningslös intresseanmälan kan du göra detta via intresseanmälan på http://www.source-executive.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Karin Rudhag, 0704-140010, karin.rudhag@source-executive.se eller Solaleh Khorramshahi, 070-360 3889, solaleh.khorramshahi@source-executive.se Sista ansökningsdag är 12 november 2018.

Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Detaljer

Börjar:
30 oktober 2018
Slutar:
12 november 2018
Evenemang Kategorier:
, , , , ,