« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Centrumutvecklare till Falkenberg

11 februari - 20 februari

Om arbetsplatsen

Falkenberg söker nyfiken och modig stadsälskare! Vi är taggade att hitta dig som är redo att ta täten i att utveckla vårt centrum till sin fulla potential tillsammans med företagare, kommun och föreningar.  Det är en ynnest att få jobba och bo i Falkenberg. Vi har det mesta – vi har ett av Sveriges bästa företagsklimat, ett mysigt centrum, mycket god och lokalproducerad mat, hav, skog, vi är lättpendlade och vi tänker framåt. Vi växer. Vi tror på oss själva. Falkenberg är helt enkelt en fantastisk plats. Men vi vill ständigt bli bättre. Därför söker vi dig.
Vi erbjuder ett jobb med möjligheter på en av Sveriges mest nytänkande näringslivsavdelningar, i en satsande kommun. Hos oss råder det en bred enighet att ett levande centrum är en förutsättning för att vara en attraktiv kommun.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att utveckla Falkenbergs centrum, en plats med både möjligheter och utmaningar, men också se helheten i vår kommun. Hos oss jobbar du nära kommunens förvaltningar, politiker, företag och föreningar.

Kvalifikationer

• Du ska ha svart bälte i relationsskapande och gillar att både ena och leda grupper med ibland olika uppfattning
• Du är kvick, snabbfotad och en lösningsorienterad doer
• Prestigelös, ödmjuk och öppensinnad med skinn på näsan
• Du gillar att omvärldsbevaka, se trender och nätverka, ser möjligheter och kan konsten att förmedla dem
• Du är en ansvarsfull person med höga mål och ambitioner, med stor dos samarbetsförmåga och flexibilitet
• Kommunikativ och rak, men är också en medlare av rang och smidig i ditt sätt
• Du är också en mycket skicklig kommunikatör och känner dig bekväm med att uttrycka dig i både tal och skrift
• Du har högskoleutbildning eller som vi bedömer som motsvarande yrkeslivserfarenhet

Det är meriterande om du har erfarenhet som exempelvis city/centrumledare eller projektledare för näringslivs- och stadsutvecklingsfrågor. Alternativt har du arbetat inom en idédriven organisation med kunskap om besöksnäring, etableringsfrågor, marknadsföring och stadsplanering.

Du bör ha erfarenhet och förståelse för näringslivets förutsättningar. Eftersom jobbet bland annat innebär att stå upp och förklara beslut och prioriteringar samt skapa förståelse och målorientering inom ramen för det, krävs en god ledarskapsförmåga.
Slutligen är du en trygg självständig ledare med god ekonomisk förståelse som är van att driva arbete i projektform och som kan strukturera, delegera och följa upp projekt. Men det allra viktigaste är såklart att du tror du är rätt person för detta jobbet!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Här ansöker du senast den 20 februari

Detaljer

Börjar:
11 februari
Slutar:
20 februari
Evenemang Kategorier:
, , , , ,